Veelgestelde vragen

Nee, wij zijn niet alleen actief in Den Bosch zelf. We zijn namelijk werkzaam in de regio en dus ook in omliggende plaatsen zoals Drunen, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vlijmen en Vught. Ben u er niet zeker van of u in ons werkgebied woont? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen!
All In Dakonderhoud kan u van dienst zijn bij allerlei werkzaamheden die te maken hebben met daken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dakisolatie, dak onderhoud, dak vernieuwing of dak reparaties. Bovendien kunnen wij uit de voeten met vele verschillende soorten dakbedekkingen. Bent u niet zeker of wij u kunnen helpen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op!
Groendaken zijn milieubewuste daken waar veel groen op terug te vinden is. Denk aan gras, allerlei planten en soms ook bloemen. Er zijn twee soorten daktuinen aan te leggen. De intensieve daktuin en de extensieve daktuin. De intensieve daktuin vergt veel onderhoud vanaf uw kant. Terwijl de extensieve daktuin is ontworpen om geheel zelfvoorzienend te zijn, deze heeft na aanleg uw aandacht niet meer nodig. Het grootste voordeel van een groen dak is toch wel dat het goed is voor het milieu. Een groen dak isoleert erg goed, dus zorgt voor minder stoken in de winterperiode. Dat scheelt uitstoot.
Uw dak heeft veel te verduren, zowel storm, wind, regen, warmte en kou hebben invloed op de kwaliteit van uw dak. Wanneer uw dak schade oploopt, is het nodig om dak onderhoud te laten plegen. Wanneer het dak gerepareerd dient te worden, betaald u in ieder geval altijd het uurloon van de dakdekker. Daarnaast komen de kosten voor het materiaal er nog bovenop. Het ligt aan uw dak, wat de materiaalkosten worden.
Op het moment dat u een dakdekker hebt ingeschakeld, kunt u zich op zijn/haar bezoek voorbereiden. Ten eerste kunnen zij het ten allen tijden waarderen als er een kopje thee of koffie voor ze klaarstaat. Daarnaast ligt het eraan waarvoor u de dakdekker inschakelt. Als u een nieuw dak wil, kunt u zichzelf het beste alvast verdiepen in wat u mooi vindt en wat uw wensen zijn. Wanneer u bijvoorbeeld naar een lekkage wil laten kijken, kunt u er alvast voor zorgen dat het dak blader- en takvrij is gemaakt. Dit scheelt de dakdekker werk en scheelt u weer het betalen van meer uurloon voor de schoonmaakkosten van het dak.
Een lekkage is natuurlijk vervelend en kan op verschillende manieren ontstaan. Rommel en bladeren kan uw dak mogelijk beschadigen, maar uw dak kan echter ook versleten zijn. Wanneer er water naar binnen stroomt is het zaak op direct actie te ondernemen. Ga zelf niet aan de slag met een lekkage, maar laat altijd een professionele dakdekker langskomen. Indien u het zelf toch gaat proberen kan het probleem verkeerd verholpen worden waardoor het lek snel weer terugkeert. Wanneer u een dakdekker inschakelt hoeft u hier natuurlijk niet bang voor te zijn.
Ja dit kan zeker problemen veroorzaken. Door stilstaan water kan er extra vervuiling in uw dakbedekking gaan zitten. Daarnaast kunnen regenplassen uiteindelijk leiden tot vochtschade aan uw dak. Wanneer er een grote hoeveelheid water op uw dak ligt kan dit zelfs gevaarlijk zijn! Er ontstaat dan namelijk een doorbuigingsgevaar. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer u het niet vertrouwt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Tegenwoordig heeft alle dakbedekking een lange levensduur, maar dit betekent niet dat u niet naar uw dak om hoeft te kijken. De dakbedekking moet op den namelijk vervangen worden. Wanneer uw dakbedekking al jaren op uw dak ligt kan er namelijk schade ontstaan. Dit is het teken dat uw dak aan vervanging toe is. Om hier zeker van te zijn is het verstandig om onze dakdekker langs te laten komen.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers

Uitstekende service

Altijd snel ter plaatse bij lekkages

Klantvriendelijkheid

Dakdekker nodig?

dakdekker den bosch