Over ons

Wie is All in Dakonderhoud? All in Dakonderhoud is een dakdekkersbedrijf in Den Bosch met erkende en gespecialiseerde vakmensen. We zijn al vele jaren actief als betrouwbare dakspecialist in Midden- en Zuid-Nederland. Wij doen ons best om onze klanten op gebied van dakonderhoud zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo staan klanttevredenheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

All-in Dakonderhoud staat klaar voor al uw dakproblemen. Met onze 24-uurs service kan je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen je altijd te woord staan voor advies of bij vragen. We kunnen ook altijd langskomen om naar de situatie te kijken en op basis hiervan gemakkelijk en snel een offerte op maat te maken. Hierbij maken wij foto’s of een video van de gebreken zodat u veilig vanaf de grond kunt meekijken wat er aan de hand is.

Diensten

Onze diensten bestaan onder andere uit: Daklekkage, dakreparatie, dakisolatie en dakbedekking.
Bij zo’n opdracht maken we een fotoreportage waarbij je de status van jouw dak voor, tijdens en na de reparatie kunt zien. Zo heb je een duidelijk beeld van wat wij doen en loop je niet tegen verassingen aan.

Contact

Onze specialisten streven naar de beste oplossing voor uw dak en doen dit ook zorgvuldig. Dus heeft jouw dak onderhoud nodig of denkt u dat er iets mis is? Twijfel niet langer en maak een afspraak!
Je kan ook op elk moment bellen naar: 073-7820121 voor een spoedafspraak.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers

Uitstekende service

Altijd snel ter plaatse bij lekkages

Klantvriendelijkheid