Daklekkages in Den Bosch

Een lekkage vormt vaak een bron van ergernis. Zeker als u pas laat door heeft dat er sprake is van een lekkage. Dit is voornamelijk vaak het geval als de lekkage zich rond uw dak bevindt. U zult hier immers niet vaak kijken. Pas wanneer de lekkage waterschade aanricht aan het houtwerk van uw dak of bijvoorbeeld uw muren en plafonds, zult u actie ondernemen om de lekkage op te lossen. Dit is eigenlijk al te laat, omdat waterschade lang niet altijd volledig te verhelpen is. Zeker niet als de lekkage zich tot ver in uw muren of houtwerk heeft getrokken, met rottende plekken tot gevolg. Wees dergelijke situatie voor door uw dakbedekking eens per half jaar te voorzien van onderhoud door een erkende dakdekker. Wanneer een lekkage toch opspeelt, bent u voor het verhelpen van daklekkages in Den Bosch en omgeving bij ons aan het juiste adres!

Daklekkages in Den Bosch tegengaan

dakdekkersbedrijf Den Bosch

Voor het verhelpen van een daklekkage in Den Bosch zullen onze dakdekkers eerst op zoek gaan naar de bron van de lekkage. Wanneer deze gevonden is hangt het sterk af van de aard van de lekkage hoe we dit kunnen oplossen. Soms zal een beetje kit op de plek van de lekkage volstaan. In andere gevallen moet een deel van uw dakbedekking worden vervangen om een oplossing te bieden voor de lekkage.

Door eens per half jaar onderhoud te laten uitvoeren aan uw dakbedekking worden beginnende beschadigingen snel opgemerkt en kan lekkage in veel gevallen voorkomen worden.

Een lekdetectie in huis uitvoeren

Voorheen was het vaak noodzakelijk om hak- en breekwerk uit te voeren, om de bron van een lekkage te kunnen vinden. Tegenwoordig is dat allang niet meer noodzakelijk! Met geavanceerde apparatuur is het mogelijk om de bron van een lekkage rond uw dakbedekking te achterhalen zonder schade aan te richten. Denk bijvoorbeeld aan een ultrasoon detectie, waarbij aan de hand van ultrasone trillingen gezocht wordt naar een lekkage. Op het moment dat de bron van de daklekkage gevonden is zal de dakdekker direct voor een passende oplossing zorgen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker! Een groot nadeel aan daklekkages is de waterschade die bij een dergelijke lekkage kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw muren, plafonds of vloeren. Ook de reeds beschreven rottende plekken in het houtwerk onder uw dak is een veelvoorkomende vorm van waterschade bij daklekkages. U moet er toch niet aan denken dat u het houtwerk onder uw dakbedekking moet laten vervangen?

Hoe ontstaan daklekkages in huis?

Lekkages aan uw dak kunnen op verschillende manieren ontstaan zijn. Vaak is een achterstallig onderhoud van uw dakbedekking de voornaamste bron van een daklekkage. Denk bijvoorbeeld aan scheurtjes en gaatjes die in een bitumen dakbedekking zijn ontstaan als gevolg van takken en steentjes die tegen de dakbedekking slaan tijdens een storm. Het water sijpelt via deze beschadigingen bij uw woning naar binnen en zorgt hier voor een vervelende waterschade. Door deze beschadigingen tijdig aan te pakken worden lekkages onder uw dakbedekking tegengegaan. Onze dakdekkers kunnen u hierbij helpen door de dakbedekking op uw dak zeer regelmatig voor u te onderhouden. Het is van de leeftijd en het type van uw dakbedekking afhankelijk, hoe vaak er onderhoud aan uw dakbedekking moet worden uitgevoerd. Hiermee voorkomt u een daklekkage in Den Bosch.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers
Uitstekende service
Altijd snel ter plaatse bij lekkages
Klantvriendelijkheid
24/7 bereikbaar

Brian van All In Dakonderhoud

Even voorstellen, ik ben Brian, aangenaam kennis te maken. Ik ben de eigenaar van All In Dakonderhoud. Waar ik het meest trots op ben als dakdekker? Dat is toch wel op mijn team waar ik nu al een aantal jaren mee samen werk. Ik weet wat ik aan mijn team heb en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik overleg dan ook veel met mijn team.

U kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij u met uw dak. Heeft u een ervaren dakdekker nodig? Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken ernaar uit, tot snel!

dakdekker den bosch
Menu
Call Now Button