Over ons

Brian van All In DakonderhoudWie is All in Dakonderhoud? All in Dakonderhoud is een dakdekkersbedrijf in Den Bosch met erkende en gespecialiseerde vakmensen. We zijn al vele jaren actief als betrouwbare dakspecialist in Midden- en Zuid-Nederland. Door deze jaren ervaring kunnen wij u kwaliteit garanderen. Wij doen ons best om onze klanten op gebied van dakonderhoud zo goed mogelijk van dienst te zijn en samen met u te kijken naar het probleem. Zo staan klanttevredenheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u zo goed mogelijk helpen met elk probleem. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen maar dit moet niet ten kosten gaan van de kwaliteit.

All-in Dakonderhoud staat klaar voor al uw dakproblemen. Met onze 24-uurs service kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u altijd te woord staan voor advies of bij vragen. We kunnen ook altijd langskomen om naar de situatie te kijken en op basis hiervan gemakkelijk en snel een offerte op maat te maken. Hierbij maken wij foto’s of een video van de gebreken zodat u veilig vanaf de grond kunt meekijken wat er aan de hand is. Wij zijn pas tevreden met onze service als u er ook tevreden mee bent.

Diensten

Onze diensten bestaan onder andere uit: Daklekkage, dakreparatie, dakisolatie en dakbedekking. Bij zo’n opdracht maken we een fotoreportage waarbij u de status van uw dak voor, tijdens en na de reparatie kunt zien. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat wij doen en loopt u niet tegen verassingen aan. Communicatie met de klant vinden wij namelijk belangrijk.

Contact

Onze specialisten streven naar de beste oplossing voor uw dak en doen dit ook zorgvuldig. Dus heeft uw dak onderhoud nodig of denkt u dat er iets mis is? Twijfel niet langer en maak een afspraak! U kan ook op elk moment bellen naar: 073-7820121 voor een spoedafspraak.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers
Uitstekende service
Altijd snel ter plaatse bij lekkages
Klantvriendelijkheid
24/7 bereikbaar

Brian van All In Dakonderhoud

Even voorstellen, ik ben Brian, aangenaam kennis te maken. Ik ben de eigenaar van All In Dakonderhoud. Waar ik het meest trots op ben als dakdekker? Dat is toch wel op mijn team waar ik nu al een aantal jaren mee samen werk. Ik weet wat ik aan mijn team heb en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik overleg dan ook veel met mijn team.

U kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij u met uw dak. Heeft u een ervaren dakdekker nodig? Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken ernaar uit, tot snel!

dakdekker den bosch
Menu
Call Now Button