Stormschade reparatie in Den Bosch uit laten voeren

Heeft u te maken met stormschade aan uw woning? Laat in dat geval zo snel mogelijk een stormschade reparatie in Den Bosch uitvoeren. Wanneer u de stormschade niet zou herstellen, zou dat voor een vervelende lekkage onder uw dakbedekking kunnen zorgen. Het vocht trekt in dit geval bij uw woning naar binnen, waarna het voor houtrot in uw houten dakconstructie kan zorgen. Het kost vaak al snel enkele weken tot zelfs maanden voordat deze schade hersteld is. Voordat aan het herstel begonnen kan worden, zal het vocht eerst uit uw woning moeten trekken. Door gebruik te maken van een hygrometer in huis kunt u precies zien of en in welke mate de luchtvochtigheid in huis toeneemt. Dit kan een teken zijn, dat er sprake is van een lekkage.

Hulp bij een stormschade reparatie aan uw woning

Stormschade komt in verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan takken die tegen uw dakbedekking slaan, waarbij er scheurtjes of gaatjes in de dakbedekking ontstaan. Via deze scheurtjes trekt het vocht bij uw dak naar binnen. Ook kunnen er tijdens een hevige storm beschadigingen aan uw regenpijpen of dakgoten worden veroorzaakt. Een dergelijke schade kan het noodzakelijk maken om de dakgoten te vervangen. In sommige gevallen is het voldoende om een klein matje in de dakgoot te leggen, om de schade te kunnen herstellen.

Bij een schuin dak met dakpannen kunnen er tijdens de storm dakpannen van uw dak waaien. In dit geval is het vaak voldoende om de dakpannen te vervangen of opnieuw op uw dak te leggen tijdens de stormschadeherstelling. Het werken op grote hoogte wordt niet door iedereen fijn gevonden, waardoor de stormschade reparatie in Den Bosch aan ons over kunt laten.

Onderhoud aan uw dak en dakbedekking uitvoeren

stormschade reparatie Om de kans op de noodzaak van een stormschadeherstelling te verkleinen is het raadzaam om regelmatig onderhoud aan uw dak en dakbedekking uit te voeren. Op deze manier kunnen kleine beschadigingen al in een vroeg stadium herstel worden. De kans dat deze beschadigingen tijdens een hevige storm vergroot worden is zodoende relatief klein. Dit verkleint ook de kans op lekkages onder uw dakbedekking.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers

Uitstekende service

Altijd snel ter plaatse bij lekkages

Klantvriendelijk

Dakdekker nodig?

dakdekker den bosch