Bitumen dakbedekking laten plaatsen door dakdekker

Nieuws

Het merendeel van de platte daken in Nederland en België is voorzien van bitumen dakbedekking. Het is niet zonder reden dat veel mensen voor bitumen dakbedekking kiezen op hun dak. Bitumen dakbedekking gaat vaak een lange tijd (circa vijfentwintig jaar) mee en is daarbij relatief goedkoop aan te schaffen. Voor het plaatsen van bitumen dakbedekking kunt u de hulp van onze dakdekker inschakelen. Onze dakdekker heeft een ruime expertise in het plaatsen van bitumen dakbedekking, waardoor de kans op complicaties minimaal wordt. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het plaatsen van de dakbedekking al met vervelende lekkages te maken krijgt!

Dakbedekkingssystemen voor bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking kan met verschillende dakbedekkingssystemen op uw platte dak worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan een los gelegd systeem, waarbij de dakbedekking los op het dak komt te liggen onder een toplaag. De toplaag wordt met de brandmethode op het dak vastgemaakt, waarbij de coating van deze toplaag sterk verhit wordt. Doordat de coating iets smelt, hecht dit zich aan de ondergrond van uw dak. Bovenop de dakbedekking worden stenen of grind gelegd, omdat mechanische beschadigingen tegen te gaan.

Andere soorten dakbedekkingssystemen zijn een mechanisch bevestigd systeem, een partieel gekleefd systeem en een volledig gekleefd systeem.

Onderhoud uitvoeren aan bitumen dakbedekkingen

Naast het feit dat u de hulp van onze dakdekker in kunt schakelen bij het plaatsen van bitumen dakbedekking, kunt u ook voor het onderhoud aan bitumen dakbedekkingen op onze dakdekker rekenen. Tijdens het uitvoeren van onderhoud controleert onze dakdekker de dakbedekking op beginnende slijtage en schade aan de dakbedekking. Zeker in de herfst en winter kunnen kleine steentjes en takken tegen de dakbedekking slaan, waarbij gaatjes of scheurtjes ontstaan. Het regenwater sijpelt via dergelijke beschadigingen bij uw woning naar binnen, waardoor een blijvende waterschade aan het houtwerk onder de dakbedekking kan ontstaan.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers
Uitstekende service
Altijd snel ter plaatse bij lekkages
Klantvriendelijkheid

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button