Tips voor zonnepanelen op uw dak

Nieuws

Zonnepanelen kunnen u helpen flink te besparen op uw energierekening. Met de panelen wek u immers zelf energie op, waardoor u minder af hoeft te nemen. Nadeel is alleen dat u flink moet investeren voor zonnepalen op uw dak. De panelen zijn immers niet goedkoop en dat geldt ook voor de installatie die u erbij moet kopen. Overweegt u zonnepalen te kopen? Dan kunt u vast en zeker nog wel een aantal tips gebruiken. Met behulp van deze tips bepaalt u namelijk of zonnepanelen voor u al dan niet interessant en mogelijk zijn.

Kies voor de kant met het hoogste rendement

De meeste woningen in Den Bosch hebben een dak met meerdere kanten. Heeft u een zadeldak? Dan kunt u aan twee kanten van uw dak zonnepanelen leggen. Bij een schilddak kunt u zelfs zonnepanelen aan vier kanten leggen. Misschien heeft een deel van uw woning ook wel een plat dak. Dit dak leent zich doorgaans ook uitstekend voor zonnepanelen. Voordat u de panelen plaatst, moet u bepalen aan welke kant u ze wilt leggen. Doe hier altijd uitvoerig onderzoek naar. Waarom? Omdat u natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement wilt behalen met uw panelen. Hoe hoger het rendement, des te sneller u de zonnepanelen terugverdiend hebt.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Door zonnepanelen op uw dak te leggen krijgt het dak flink meer te verduren. Zonnepanelen wegen namelijk behoorlijk wat. Komen er veel panelen op het dak? Dan komt er dus flink wat extra gewicht op de constructie te rusten. Voordat u de zonnepanelen op uw dak legt, moet u daarom nagaan of uw constructie hier wel op berekend is. U wilt immers niet dat uw dak straks bezwijkt wanneer de zonnepanelen er net op liggen. Laat uw constructie daarom eerst uitvoerig inspecteren door een dakdekker voordat u zonnepanelen plaatst. Op basis van zijn advies weet u direct of zonnepanelen leggen in uw geval verstandig is.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren dakdekkers
Uitstekende service
Altijd snel ter plaatse bij lekkages
Klantvriendelijkheid

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button